Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

36 timmar!

26 maj 2015

Efter Måns seger i Lördags natt så väntade presskonferens och massa annat.

Jag visste att vi inte skulle kunna vara ifrån arenan förrän vid 03.00 kanske.

Det var ju bara det att jag hade ett gig inbokat på Söndagen i Västerås som var bokat  långt före jag fick frågan om att åka med på Eurovision.

Annons

Ett gig som skulle vara ganska tidigt på dagen vilket innebar att en taxi skulle hämta mig på hotellet i Wien vid 05.25 Tjoho!!

När vi kom till hotellet…kl 04.00 var det bara att gå upp till mitt rum, packa de sista grejerna och sen checka ut och in i taxin och iväg.

Det var som tur väl var inte bara jag som skulle åka med det tidiga flyget utan Britta Bergström, som körade bakom Måns skulle också jobba tidigt hemma i Stockholm!

Så pigga när vi boardar flyget!

Sanna Nielsen

 

På Arlanda flygplats mötte Jocke upp mig och vi åkte till Västerås Konserthus för att göra konsert på RUM festivalen. En fantastisk tillställning för barn och ungdomar som sysslar med musik och som drömmer om att jobba med det när de blir äldre!

Sanna Nielsen

 

Blev väl mottagna i logen med frukt, vatten och lite godis. Perfekt att ha för att hålla ögonen öppna.

IMG_8393

IMG_8402

 

Sen var det dags att repa med alla dessa barn och vuxna. Det är inte varje dag man får spela med så stor orkester och de lät fantastiskt bra. Härligt att sjunga tex Undo till detta fina orkesterarr.

Sanna Nielsen

 

Det blev mycket autografskrivande och selfies. Tycker det är jättekul att prata med de alla och jag hoppas alla blev nöjda! Konserten njöt jag verkligen utav. Hade längtat efter att få stå på scen efter Måns vinst!

Sanna Nielsen

 

Kom hem till Stockholm på kvällen, det blev en pizza på balkongen, sen somnade jag som en stock efter 36 timmar vaken!

Glad tjej i båset under Eurovisionfinalen. Sittandes i min alldeles egna Eurovisiondress från 2014!

Så härligt bekvämt och icke svettigt….

Sanna Nielsen

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar