Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

7 år sedan

18 april 2015

Det finns några datum i mitt liv som betyder lite extra och som jag ibland tänker tillbaka på.

17 April är ett sådant datum. Det var nämligen då jag hade releaseparty för mitt första engelskspråkiga album, Stronger.

Annons

Stronger var ett album som jag och Bobby Ljunggren hade jobbat med väldigt mycket. Försökt att hitta ett nytt uttryck och hittade en ny väg för mig att gå musikaliskt.

Albumet blev även min första guldskiva och ett fint kvitto på arbetet vi gjort.

Releasepartyt blev en fantastisk kväll. Hade aldrig haft något releaseparty förut så jag var lite nervös men framförallt förväntansfull inför kvällen. Det kom så mycket folk och jag och bandet spelade flera gånger under kvällen.

Tänk att det har gått 7 år!!!

Lite bilder från den kvällen…

releasparty stronger 033

 

Jag var mest nervös inför att spela This is my thanks som jag hade skrivit själv och fått med på skivan.

Första gången jag spelade piano på ett gig.

releasparty stronger 034 releasparty stronger 043 releasparty stronger 045 Sanna release 055 main_4808bce4bc807

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar