Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Åsikter

12 januari 2013

Mamma visade mig ett brev som var till mig men hade hamnat hemma hos mamma.
Det är väldigt kul när man ser vad för adress de har skrivit.. Kolla här nedan

20130112-144053.jpg

Tänk att det kom fram trots att det inte ens stod en gata, nummer eller ens om det är i Skåne eller Blekinge?!

Annons

Jag får fullt med brev dagligen ifrån mina fans och de är för det mesta positiva och jag försöker svara på allt jag kan. Jag erkänner att vissa brev faller mellan stolarna, för jag hinner helt enkelt inte svara på allt.
Detsamma gäller ju här på bloggen och på Facebook.
Men jag svarar på det mesta och jag läser definitivt allt.

Jag har verkligen världens bästa fans som ger mig så många fina kommentarer, kommer på mina konserter, köper mina skivor och skickar fina brev.
Sparar dessutom allt jag får!
Jag är mycket glad och tacksam för er.

Självklart får jag även brev som inte alls är lika positiva utan som kan vara rent av elaka. Jag sparar även de kan jag säga.
Grejen är den att självklart ska folk få ha sina åsikter. Sen kan jag väl själv tycka att det kan vara onödigt att skriva ner de åsikterna som oftast handlar om de mest ointressanta sakerna och skicka iväg brevet. Det är väl ändå onödiga pengar?

Men om det får den personen må lite bättre eller att de bara måste få fram sin åsikt så är väl det bra.

Det jag bara inte kan förstå är varför man inte skriver ut sin adress eller mail eller vad som helst så att man kan få svara på kritiken? Visst är det så att viss kritik inte är värt att svara på, men
det finns ju ingen chans i världen att man kan förklara för den personen varför man tänker som man gör i de val man gjort och det finns inte en chans att den personen som skrivit detta kan få en möjlighet att ändra uppfattning.

Visst ska folk få vara anonyma, men jag reagerar alltid över att jag inte kan svara de direkt när alla andra brev jag får som då är positiva har en adress.

Det är så lätt att tycka och tänka för alla, inklusive för mig.
Men om man har sagt någonting som man verkligen tycker är viktigt, då måste man väl kunna stå för det?

Som ni säkert förstår så var innehållet i det kuvertet här ovan inte det mest positiva brev jag fått och jag lägger inte ut det heller för det är bara dumma ord och det vill jag inte sprida.

Då har jag skrivit av mig lite:)
Avslutar mitt inlägg med en bild från motorvägen igår…
Vacker solnedgång.
Tack till er alla som följer mig!!

20130112-151321.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar