Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Avsked

27 april 2015

I morse lämnade jag Skåne efter fem fantastiska dagar med min familj.

Man tänker kanske att fem dagar ändå är ganska mycket, eller åtminstone ok för att träffa sin familj lite då och då.

Nja, säger jag. 

Annons

Eftersom mina föräldrar inte lever ihop idag blir ju dessa dagar lite uppdelade plus att jag ibland måste hinna med lite jobb däremellan. 

Pappa i Blekinge två dagar, mamma i Skåne två dagar. Sen vill jag gärna hinna hälsa på mina syskon och deras barn. Jag har några stycken:) 

Jag hann med att träffa både lillebror, storebror och storasyster och en del syskonbarn. 

Det blir kanske inte den lugnaste vistelsen och ibland kan jag till och med erkänna att jag har dragit mig för att åka ned för det blir ändå turné över det om ni förstår hur jag tänker? 

Mitt yrke är ju till stor del en turné och att då dessutom åka runt och besöka folk när man kommer till sin familj är inte alltid så lockande för att tiden springer iväg och Skåne är en uppladdningsplats för mig. 

Någon mer som känner igen sig i det här? 

Med detta sagt så har jag såklart insett att det är så här det alltid kommer att vara och kanske ännu viktigare, det är PRECIS så det ska vara. För min del. 

Man har alltid ett val. Vill man inte umgås så behöver man inte det. 

Jag träffar inte min familj så ofta så självklart vill jag umgås med de så mycket jag kan när jag är nere. Och är det något jag är van vid och kan vid det här laget så är det att turnera:) Det är så jag tänker! 

Det är så mycket kärlek när jag kommer ner. En saknad och längtan efter varandra att vi vill ta till vara på varje minut. 

En långpromenad på två timmar med pappa där vi pratar på in och utandning. 

  

Att busa med lille Casper som utbrister ” God dag Sanna-snygging” 

  

  
Och bedårande lilla Kelly, som lite blyg till slut sträckte upp armarna till faster för att sitta i hennes knä:) 

  
 Min kära mamma som är sådär härligt tokig och alltid får mig att skratta åt hennes sägningar ( vi är nog rätt lika varandra när vi ska förklara något) och som ställer sig i köket sent på söndagskvällen och diskar och kan inte sitta still för under morgondagen ska hon åter igen vinka av ett av sina barn på perrongen. 
 

Och sen har vi mig! 

Njuter av tiden jag får med nära och kära. Får dåligt samvete över att tiden inte fanns till vänner och andra släktingar denna gången. Ibland får jag även lägga till ordet heller i den meningen. Plus att jag äter alldeles för mycket godis när jag är där nere. Precis som jag gjorde hos mormor och morfar:) 

Men det som alltid slår mig när jag åker tillbaka till mitt hem i Stockholm är att vi är så tajta. Det viktigaste är inte att vi ses varje dag. Det viktiga är att vi umgås och ger varandra tid och utrymme att leva våra olika liv. Det blir så mycket roligare för oss att träffas och prata om just det. Livet. Från alla möjliga håll. 

Tack Skåne och min älskade familj för fem innehållsrika och fantastiska dagar.   

 Innan jag slutar måste jag även ge en dagens kärleksförklaring… Från min mamma:) 

Självklart går hon upp innan solen och förbereder frukost till mig som jag ska ha med på tåget. Man blir aldrig stor:) 

Och ja…bäst före datumet på yoghurten hade gått ut. 

Ja. Jag åt upp den. ( kollade ej datumet:))

Den var god.
 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar