Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Blommor!

21 maj 2011

Jag är absolut inte känd för att klara av blommor och Skulle jag få ett ryck någon gång där jag inhandlar något sådant, så dör de fortare än jag hinner blinka.

Det har aldrig varit min grej och jag är egentligen inte super intresserad. Tycker dock att det är jätte vackert och ser så hemtrevligt ut!

Annons

Men i år har det hänt något med mig!
Helt plötsligt har åtminstone ett litet intresse för blommor dykt upp och helt plötsligt har jag blommor i både köket, vardagsrummet och sovrummet!
De har tom klarat sig och jag har inte glömt att vattna de… Jag är fortfarande chockad över att jag har fått det att fungera och blir såklart lite stolt över mig själv:)

Balkongen har jag dock alltid försökt ha blommor på, eftersom man kan hitta blommor som klarar sig utan någon större hjälp… Som när man är på turne tex:)

I år ser det ut så här…

20110521-050746.jpg

20110521-073047.jpg

20110521-073118.jpg

I kväll tittar jag på kvällen är din…
Ett litet tips från mig..:)

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar