Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Bröllop!

30 juli 2015

I förrgår kom jag hem från Skåne.

Vi hade ju gigat en del och jag har haft lite möten, men jag har också haft tid att umgås med min familj.

En sak som stod på schemat var BRÖLLOP. Inte mitt bröllop då, men min lillebror Thimmy skulle gifta sig med sin Jessica. De ville ha det väldigt enkelt. De ville gifta sig i Rådhuset utan någon släkt som var med.

Annons

Vi stod dock utanför rådhuset och ville vara där och gratulera när de kom ut som man och hustru…precis innan de skulle gifta sig så ropade de åt oss att komma in. Då hade de ändrat sig. De ville ha oss med under vigseln och det blev en fantastisk sådan. Ganska kort, men oerhört vacker och personlig.

Min lillebror har gift sig och storasyster hade lite svårt att hålla tårarna borta under den dagen. Han var så stilig och min svägerska Jessica var så vacker. Dessutom har de ju två små busungar som faster är så stolt över och de tyckte oxå det var kul att mamma och pappa gifte sig!

Grattis älskade Thimmy och Jessica. Jag är så glad att ni har funnit varandra.

Önskar er all lycka i livet!

När jag kom till mamma hade hon gjort en av mina favvo-rätter. En härlig räktårta. Jag har lagt ut ett recept på det här tidigare under RECEPT om ni vill kika. Den är sååå god.

IMG_9119

Hann med en träff med min vackra, kloka, begåvade och roliga vän Linn. Vi har varit kompisar så länge jag kan minnas och vi har alltid roligt och har kunnat skratta och gråta tillsammans och det spelar ingen roll att vi inte pratar varje dag. Det är alltid hur enkelt som helst att umgås. Min fina vän!IMG_9126

Får jag presentera fasters älsklingar – Casper och Kelly!!!Processed with Moldiv

och deras vackra mamma Jessica – numera min älskade svägerska!IMG_9175

Casper satt som ett ljus under vigseln…undrade nog vad som pågick=)IMG_9207

Lyckades inte täcka över FÖRRÅD skylten…men men, här har ni det tjusiga brudparet!IMG_9211

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar