Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Cross fit träning!

14 juli 2013

Häromdagen var det grillkväll med massa härliga människor!

Vi var 13 pers tror jag så det blev en hel del mat…

Till efterrätt smälte vi choklad på grillen…

och doppade våra jordgubbar…Herre min gud vad gott det var!

Annons

Dagen efter gick jag upp för att få ett special tränings pass av min vän Amanda som verkligen kan det där med träning!

Hon hade satt ihop ett Cross fit pass till mig med fokus på mitt yrke och hur jag lever.

Jag var ganska nervös inför passet för jag vet hur duktig Amanda är och jag vet hur SVAG jag är…haha…men jag ville verkligen göra mitt bästa och dessutom få med mig ett tränings program som jag kan göra var som helst! Ett pass som bygger på att stärka min kropp och få stabilitet och balans.

Vi tränade på Åhus träningscenter

Super fräscht

Amanda finns även som tavla på väggen=) Hon sprang Stockholm marathon för inte så länge sedan och vi är så stolta över henne!

Kan säga att Amanda körde med mig så in i norden och jag är väldigt glad över det. Det var riktigt kul och skitjobbigt så klart…

Jag tänkte att jag skulle skriva ner det programmet jag fick av henne till er läsare här på bloggen om ni skulle vilja ta del av det. Kommer snart…

Jag var helt SLUT efter passet och kunde knappt sätta mig på cykeln när vi skulle hem. Så fort jag lyfte på armar och ben så darrade min kropp, men det är väl så det ska vara när man har tränat kroppen ordentligt=)

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar