Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Dags att sätta igång!

13 april 2015

Först och främst vill jag säga tusen tack för alla underbara kommentarer jag fått från er angående mitt jubileumsår.

Så inspirerande läsning för min del och vi får se vad jag hittar på för något. Kul att ni är engagerade!!

Annons

I Fredags kväll så kom jag och Jocke hem till Sverige igen efter 3 fantastiska veckor i vårt paradis, Thailand.

Efter vinsten i Mello förra året så har allting bara rullat på och det blev Eurovision, sommarprat, sommarturné, skiva, Dr Zjivago, Julturné och sen mello igen…Ett helt galet år egentligen som jag verkligen har njutit utav. Det blev dock ingen större ledighet så när årets mello var över så var den här semestern välbehövd såklart.

Jag är så förtjust i Thailand. Det finns ingen semester som jag slappnar av så mycket av som när jag är där.

Det är maten, människorna, vädret, stränderna, lugnet….

Att inte behöva frysa varken dag eller kväll. Att bara titta ut över havet och känna lugn och ro.

Jag glömmer bort allt. Under de här veckorna har jag inte en enda dag tänkt på något jobb eller det jag har gjort det senaste året.

Jag trodde att semestern skulle bli en sådan semester där jag landade efter alla äventyr och gick igenom de i mitt huvud, som för att bocka av och gå vidare, men jag tror inte jag har landat än och det är faktiskt helt ok. Kanske kommer jag aldrig att landa utan kanske blir äventyren ett ” har jag verkligen fått vara med om det här”? Det är fint det med.

Vi har de senaste åren varit i Khao Lak. Vi har sökt oss till delar av Khao Lak där lugnet fortfarande finns, bortom all turism. Att få sitta på stranden på kvällarna och äta en favoriträtt som Red Curry with prawns där det enda som låter är bruset från vågorna och eventuellt myggen som närmar sig huden.

Myggen är väl det enda som jag inte är så förtjust i, men i år var de snällare mot kroppen än vanligt.

Här nedan finns lite bilder på vår semester. Kanske har ni några tips på vart man ska åka i Thailand?

Vill även passa på att fråga om det finns något särskilt ni vill att jag bloggar om framöver? Alltid kul att höra era förslag.

Kvällssolen är oslagbar…

Sanna Nielsen

På vägen från vårt hotell till White sand beach fanns det en liten bar med fåtal platser att sitta på där man kunde köpa sig något att dricka. Det blev ett favoritställe för oss när vi hade gått våra långa promenader på stranden.

 

 

 

IMG_7424 IMG_7427

Bland det godaste jag vet…Red snapper med stekt ris och grönsaker.

 

 

 

 

 

IMG_7464 IMG_7450 IMG_7501 IMG_7539 IMG_7549

Vi tände en lykta för nära och kära som inte finns mer..I år är det 10 år sedan mina morföräldrar gick bort så det blev en extra tanke till de.

 

 

 

IMG_7563

 

Ibland öppnade sig himlen och regnet öste ner. Det kunde regna ganska länge och vi var oftast ute på stranden på promenad och kom hem till det här. Allt i väskan var totalt förstört, men det var bara att skratta åt det hela. Aldrig har väl regnet känts så härligt! Istället för att springa till rummet så hoppade vi ner i poolen!

 

Sanna Nielsen

 

Många fantastiska solnedgångar fick vi se och för några minuter så stannar alla på stranden upp, sätter sig ner och bara tittar ut mot havet och mot denna sol som vi är så beroende av.

Sanna Nielsen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar