Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Date med mitt hjärta!

17 oktober 2014

Det som står mest i fokus just nu är min kommande julturné.

Vi sitter och lyssnar på låtarna, arrar upp de så som vi vill ha de och testar olika låtordningar så det ska kännas bra och intressant hela vägen.

Annons

Älskar det jobbet.

Det finns många vägar att gå och det är intressant att bolla tillsammans med Jocke som är min kapellmästare och han har många fina ideér.

Det är så kul att arbeta tillsammans. Många frågar hur vi orkar med att både jobba ihop och leva tillsammans, men för oss har det aldrig varit något problem.

Vi tycker det är roligt, men självklart blir vi även irriterade på varandra och har diskussioner i jobbet, som alla andra, men det är aldrig något konstigt och det går aldrig ut över den relationen vi har. Det tillåter vi icke!

De här dagarna då jag inte är i Malmö och spelar Zjivago så sitter vi dag ut och dag in och jobbar med konserten och det känns riktigt bra. Så kul det ska bli att åka ut med eget band och göra våra versioner av många julfavoriter.

Igår blev det dock en lite annorlunda kväll. Jocke tog med mig på en liten middagsdate=)

En fördrink på vår mysiga krog i Årsta som heter Två små svin och sen upp till restaurang Printz. Rekommenderar verkligen de här två restaurangerna.

Bra käk och trevlig personal!! Två små svin inriktar sig på Smörrebröd och det är så otroligt gott och fräscht. Printz serverar många rätter, men specialiserar sig på korv!

Riktigt gott och allt är gjort från grunden och smakar hur bra som helst.

Så skönt att komma hemifrån en liten stund och bara få mysa med mitt hjärta!

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

 

Sanna Nielsen

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar