Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Disco-dans och allsång!

29 juli 2015

Mötte upp världens bästa Lotta på Skansen och tog ett glas vin och åt magiska köttbullar på restaurang Stora Gungan. Efter en liten stund kom vår kompis Dennis och så gick vi i gemensam trupp och intog våra platser till Allsång på Skansen!

Annons

Det är ju något förlösande med allsång. Som vi skrålade med, så högt vi bara kunde och dansade gjorde vi också minsann. Såg ni det? Tyckte att det var ett väldigt fint allsångs-program!

Sen måste jag ju också säga att Alcazar gjorde en fantastisk en timmes show. Jäklar vad de håller igång. Efter deras första 15 minuter var jag helt slut i kroppen=) De dansade och stuffade och sjöng och underhöll oss till max. Så proffsiga och välförtjänta av denna timme i rutan!

 

Vi fick ju till och med lära oss dansa disco som ni kanske såg där hemma=)

Kan säga att jag går runt här hemma med en blå tumme då jag har klappat så hårt så blodkärl har spruckit!IMG_9249

Fantastiska Kristin Amparo gästade! Så bra och så snygg donna!IMG_9253 IMG_9255

Peter Jöback var ju också helt ok om man säger så=)

Duetten No more tears mellan han och Andreas Lundstedt var toppen! IMG_9257

Dessa människor är så trevliga och ödmjuka och man trivs alltid runt de…även om Tess verkar vara lite misstänksam mot mig just när denna bild är tagen=)IMG_9271

Bra jobbat Alcazar! Ni är grymma!!!IMG_9278

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar