Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

En vecka har gått!

15 februari 2014

För en vecka sedan vid den här tiden satt jag själv i min loge, timmarna innan det var dags för mig att gå upp på scen och framföra mitt bidrag ”Undo” i Melodifestivalen.

Jag har knappt hunnit landa efter den fantastiska kvällen och jag har knappt hunnit ta in alla fantastiska ord som jag och ”Undo” har fått.

Annons

Min sambo har sparat alla tidningar (eftersom jag själv inte läser under veckans gång) med alla positiva ord, men jag har inte läst de än.

En del rader har jag läst, men jag blir så rörd över allt och får fortsätta vid andra tillfällen.

Jag är så glad över all respons, rörd över att så många gillar ”Undo” och i kväll påminns jag om att mitt äventyr i melodifestivalen fortsätter. Total LYCKA!

Ska bli så spännande att se och höra kvällens bidrag och det kommer nog kännas lite konstigt att man inte själv är där. Alla minnen från förra Lördagen är nära i minnet och längtan till Friends Arena den 8 Mars känns mer och mer för varje dag som går.

Här kommer ett litet bildcollage från min resa i melodifestivalen so far!

Önskar er alla en skön kväll.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar