Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Fantastisk Berns salonger!

22 april 2012

Häromdagen var jag på magiska Berns här i Stockholm och sjöng.

Det var dags för företagsfest och det var påkostat som bara den.
Vi var några artister på plats för att underhålla, bla Magnus Uggla som jag så gärna ville se, men var tvungen att åka hem efter mitt framträdande för att jobba på en annan sak som ni snart kommer kunna se:)

Annons

Bilden är inte jätte tydlig, men ni ser kanske vad jag hade för kläder på mig?
Kläderna från min delfinal i melodifestivalen förra året.
Har inte haft det på såå länge och jag fick så många flash backs när jag gick in på scenen och körde I’m in love….

20120422-160336.jpg

I’m in love som jag dessutom gjorde tillsammans med gruppen CON RYTMO. De är helt fantastiska.
Ett gäng grabbar som bara spelar trummor på scen, eller som ni ser här nedan uppe på en ljus rigg till just I’m in love!

20120422-160549.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar