Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Fina bloggläsare!

25 mars 2014

Vill bara börja med att säga att ni är så fina!

Tack för ert engagemang kring föregående blogginlägg. Jag tycker det är så viktigt att man diskuterar detta ämne då det känns som att mobbning/näthat blir större.

Annons

Däremot får man ju heller aldrig glömma vilken kärlek det finns också. Det skrev jag också att det positiva överväger alltid det negativa, men alla är olika och har kanske inte lika mycket trygghet att luta sig tillbaka mot.

Vill även skriva att OM det är någon som känner sig utsatt, kränkt, har det tufft i skolan tex och känner att man vill prata med en utomstående så är man alltid välkommen att kontakta BRIS som finns där för en.

www.bris.se

Telefon: 116 111

Idag har det varit en del möten som har bockats av angående både Eurovision och kommande projekt.

Varje dag är väldigt inspirerande för mig, även om jag faktiskt kan säga att det är en hel del tuffa beslut som måste tas och under de här två veckorna som har gått sen finalen i Melodifestivalen har man fått vara väldigt rak och ärlig i vad man tycker för att allt ska hållas så tydligt som möjligt.

Det är inte alltid lätt, men man lär sig mycket av varandra, missförstånden blir mindre och vi kan faktiskt ha ännu roligare!

Träffade på en mycket trevlig och grymt begåvad människa på stan idag. Ace Wilder!

Sanna Nielsen Ace Wilder

 

Härligt att kunna prata någon minut utanför mellobubblan! Vilket genombrott denna tjejen fick i melodifestivalen och hon är värd alla framgångar!

Nu till något helt annat…Är det någon mer än jag som älskar jordgubbar???

Jag är så glad över att jordgubbarna kommer tidigare i år…Det är sommar, det är godis!

Det känns som att vår och sommarvärmen kommer lite tidigare när jag äter detta till frukost.

Fattar att det bara är en längtan…men jordgubbar alltså…mums!

Jordgubbar

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar