Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Fotografering med Kalle M och MåBra kväll på Berns!

25 april 2013

Oj vad bloggen blev lidande i några dagar!

Inte min mening, men tiden har fullkomligt rusat iväg. Den gör ju det ibland och jag är en av de som verkligen känner att dygnet borde ha fler timmar.

Samtidigt handlar det ju om hur man planerar sin tid så klart?

Annons

Är det något jag har lärt mig i den här branschen så spelar det ibland ingen roll hur mycket man planerar sin tid, för det händer alltid saker som måste göras NU.

Nåja, nu har bloggen min fullständiga uppmärksamhet=)

Igår fick jag återigen en bekräftelse på att jag älskar det jag jobbar med. Jag var i Örebro och medverkade i en konsert tillsammans med 300 körsångare!

Det är inte varje dag jag får sjunga gospel och det är en genre jag fullkomligt älskar.

Det fina med gospel är att man sjunger precis hur man känner. Det är glädje rakt igenom och det tyckte jag att vi alla förmedlade igår på scenen. Det var fullsatt och publiken var inte sena med att hänga på och jag njöt av att höra 300 pers i kören sjunga ”Hela världen för mig” med mig.

Snacka om att tonartshöjningen verkligen kom till rätta då=)

Eftersom jag åkte själv till Örebro kunde jag inte stå och ta bilder under konserten, så jag har tyvärr inga bilder från detta…Ska se om jag kan försöka få fram några bilder från andra som var där.

Bilresan hem blev i alla fall inga problem och jag somnade gott när jag kom hem. Tack till ALLA som var med på konserten och alla som var där och lyssnade på oss!

I Måndags var det dags att fotografera inför julens turné med Kalle Moraeus och Orsa spelmän och det blev en helt galen fotografering som vi kommer minnas länge.

Jag har jobbat med både Kalle Moraeus och Orsa spelmän i många år och det ska bli väldigt kul att göra den här turnén ihop. Det märktes att vi kände så på fotograferingen.

Jag kan inte visa några bilder därifrån, men däremot bilden här nedan…Vår fotograf Peter Knutsson har en hund som heter Charlie och han är alltid med på alla foto sessions.

Jag har blivit så förälskad i denna underbara hund…blir alltid sugen på att skaffa hund när jag har varit där, men det är ju inte helt lätt med tanke på det jobb jag har som innebär en massa resande hela tiden. Jag får njuta av denna vovve när jag träffar honom.

 

Efter fotograferingen slängde jag och Lotta oss i en taxi och drog till Berns salonger där denna härliga tidning MåBra hade ordnat med en inspirationskväll.

500 pers var där för att få sig en dos inspiration och vi fick lyssna på olika föreläsningar med bla Mia Törnblom.

Det var såå bra!! Snacka om att hon inspirerar till att må bra i både självkänsla och självförtroende. Jag var så taggad när jag åkte hem den kvällen och den inspirationen håller i sig, det kan jag lova!

Dessutom var MåBra:s egna träningsexpert Katarina Woxnerud där och föreläste om träning och det var också riktigt bra. Många tankeställare där kan jag säga!

Att träna är ju inte att straffa sig , det är ju faktiskt att unna sig något=)

Fina Lotta!

Chefsredaktören Liselotte Stålberg var där och var strålande fin i sin klänning

Tack MåBra för en riktigt bra kväll!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar