Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Framtiden!

15 april 2015

Dagen började jättebra.

Nu börjar jag äntligen komma igång med träningen ordentligt.

Jag vill känna mig starkare. Jag har haft alldeles för många problem med rygg och nacke och vill bli mer stabil. Just nu försöker jag träna tre gånger i veckan och jag är inte stark kan jag säga, men jag gör mitt bästa. Det är också riktigt kul! När man känner att man gör framsteg och att det händer saker med kroppen. Ska bli kul att följa det här.

Annons

Sanna Nielsen IMG_7599

Efter träningen var det äntligen dags för att fräscha upp håret lite efter all sol och pool och hav.

Emir försökte dessutom lära mig hur man tog bra selfies genom spegeln..gick sådär..men nära till skratt har vi i alla fall. (Observera att glaset är fyllt med vatten, men lite godare att dricka ur ett tjusigt glas=)

IMG_7601

Jag ville ju såklart bevisa att jag hade lärt mig något av hans lektion när håret var klart…men ja, ni ser ju själva!

IMG_7602

Efteråt tog jag en lite promenad till mitt management likemusic där vi hade möte om framtidens projekt.

Kan säga att efter årets mello var jag ganska trött. Jag förstod inte riktigt det förrän jag kom hem ifrån Thailand. Jag njöt så mycket av allt roligt jag fick uppleva under mello, men samtidigt märkte jag att jag inte riktigt förstod hur jag skulle kunna vara social med alla hela tiden och jobba samtidigt. Jag var ganska trött på att vara social när jag åkte till Thailand och väl där fick jag möjlighet att bara släppa allt och ladda batterierna ordentligt. Det är viktigt att ta semester!

Jag märkte i alla fall idag att jag har en längtan efter att få umgås med folk igen. Att börja jobba igen. Det är en härlig känsla! Sen har jag ett management som verkligen har jobbat under de här tre veckorna jag har varit borta. Älskar att jag får jobba med Lotta och Kent!

På mötet idag har vi gått igenom hur mycket som helst och det finns så mycket drömmar och mål och jag längtar efter att få börja jobba mot de. Nyheter kommer att släppas till er så småningom och det ska bli kul att ta med er på tåget och höra vad ni tycker!

IMG_7604

Vi fortsatte mötet i Gamla stan på restaurang Paganini där vi fick fantastisk mat. En Caprese sallad till förrätt med en mozzarella som var helt underbar.

IMG_7605

Vi tog in en Frutti Di Mare som var magiskt god och en grym Pasta Paganini med oxfilé och tryffel.

IMG_7606

Middagsmötet avslutades med en Tiramisu som är en av mina favoritdesserter.

Nu ska jag avsluta den här kvällen och jag ser så fram emot alla fantastiska äventyr som väntar.

Tusen tack för alla härliga tips om Thailand. De tar jag till mig!

IMG_7610

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar