Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Från pärleport till Rock’n Roll!

23 juni 2013

Den 3/7 åker jag till Bjertorp slott för att medverka i en show tillsammans med bla Stefan Odelberg, Bengan Jansson och Christer Sjögren!

Det var längesedan jag träffade dessa grabbar och det ska bli väldigt kul att se de igen och få jobba tillsammans med de!

Annons

Det kommer bli en fantastisk show fullt med musiker och dansare i slottsparken vid detta tjusiga slott. Kolla in det här BJERTORP SLOTT

Första gången jag jobbade tillsammans med Christer Sjögren var 2001 då jag gjorde min FÖRSTA julturné!!!

Vi var en hel del som gjorde den turnén. Kommer ihåg att jag tyckte det var så spännande att få jobba tillsammans med Charlotte Perrelli, Sten Nilsson, Eddie Oliva, Ragnar Dahlberg med flera. Alla så proffsiga och en fantastisk turné blev det!!!

Dock tappade jag rösten efter 15 konserter och fick kämpa tills den kom tillbaka. Vi gjorde 39 konserter det året. Orutinerad tjej, 16 år som jag var då…

Ett litet klipp från den turnén kan ni se här.. Det var några år sedan minsann=)

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar