Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Genrep i kväll!

7 februari 2014

Mitt hjärta svämmar över och jag blir så rörd av alla fina ord jag får från er.

Sitter på mitt hotellrum nu och har några minuter över innan jag åker till arenan och ska repa ”Undo” inför kvällens genrep.

Annons

Tar tillfället i akt och läser alla kommentarer jag fått både här på bloggen, Facebook och instagram och jag tar till mig allt. Jag suger åt mig alla ord ska ni veta för det här är en resa som jag värdesätter högt. Oavsett hur det går på Lördag.

Här kommer ett litet tack till Er!

Kram Sanna

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar