Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

GLAD MIDSOMMAR!

21 juni 2013

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLIHOP!!!

Vad ska ni hitta på denna helg? Har ni några traditioner?

Förra året firade jag i Dalarna….

..tillsammans med detta härliga gäng!

Det var strålande väder ena sekunden, regn i andra…Här var det sol och den var stark kan jag säga…

Annons

…under den stunden jag satt ute brände jag mig såklart så jag fick skydda mig så gott jag kunde…

Trevligt hade vi och det vet jag att jag kommer få även detta år!!!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar