Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Go fika!

20 september 2012

Tack för alla fantastiska kommentarer som jag får av er. Det värmer i hjärtat att ni är lika förväntansfulla som jag är.

Känns riktigt spännande med nytt skivbolag och att den här skivan kommer släppas. Dessutom att få åka på den här turnén som jag är så stolt över.

Annons

Det ska bli riktigt stämningsfullt även i år och jag hoppas ni kommer tycka om både konsert och skiva!

Igår blev det en dag full med massa go fika som någon reklam säger…!

När vi har varit ute i den studion vi har spelat in julskivan i har vi stannat till vid ett fik som heter systrarna Delselius och där har de fantstisk mat och massa goda fika bröd.

Deras räkmacka måste vara legendarisk. Det blev en sådan igår till lunch. Den intog vi vid vattnet denna vackra dag. Lite blåsigt, men gjorde ingenting.

 

När vi satte oss i bilen igen började det ösregna!!!

Men kolla in denna regnbåge eller dessa två(!) Det var bländande vackert och jag trodde aldrig jag skulle få en så här bra bild som jag ändå fick.

Sen blev det ännu mer go fika med nära och kära…Himmelskt gott, men alldeles för gott. Få bli paus på det där go fikat nu=)

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar