Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Göteborg!

8 december 2011

Mina dagar på turnén går till på så sätt att jag försöker sova så länge jag kan ( ibland hoppar jag tyvärr frukost på hotellet) för att rösten ska få vila så mycket som möjligt.

Vi packar in en massa saker i bilen som blir fullproppad med instrument och kläder osv, sen drar vi iväg till kyrkan vi ska spela i.

Annons

När man är där roddar man in alla saker, hänger upp allt i logen så allt är förberett. Gör ett soundcheck, äter något lite snabbt innan det är dags för oss att repetera med kören.

Vi har världens finaste arrangörer som åker med oss. Jerker och Ulla ser till så att allt fungerar och varje dag i logen har vi en massa frukt, lite godis, vatten, kaffe och te!

Den här korgen möter jag varje dag…

20111208-161653.jpg

Efter repet med kören har vi drygt en timme på oss att göra oss i ordning och ladda för gig.
Helt enkelt så händer det något kul hela tiden:)

Innan gig igår…

20111208-161928.jpg

I kväll är vi i Annedals kyrkan i Göteborg.
Nu hörde jag precis att kören har kommit och då är det dags för rep!

Kram kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar