Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Gott nytt år!

31 december 2014

Ett riktigt gott nytt år önskar jag er!

Vilket år… Jag kan inte fatta att det nu är sista dagen innan ett nytt år startar.
För mig har 2014 varit så mycket mer än jag vågade drömma om och allt är tack vare er!

Annons

Tack för att ni följer och är med på min resa!

Önskar att ert 2015 blir precis som ni önskar!

Den här bilden togs en dag i ett tomt Friends arena innan finalen i melodifestivalen gick av stapeln.

Den dagen kommer jag aldrig att glömma.
Vilken resa!

IMG_6310.PNG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar