Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Gröna Lunds stora scen i morgon kl 20.00

14 maj 2014

Nu är jag och mitt band redo att inte Gröna Lunds stora scen!

I morgon kl 20.00 kör vi och ni är så välkomna till vår konsert!
Jag har stått på den scenen förrut, men aldrig med min egen konsert!
Ser verkligen fram emot det och jag känner på mig att det kommer bli en grym kväll!

Annons

Ska bli kul att göra första konserten efter Eurovision!!!

20140514-183402.jpg

20140514-183426.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar