Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Håll tummarna och rösta!!

12 mars 2011

Bara några timmar kvar och jag känner mig så redo!

Den här resan har varit underbar och jag känner stor tacksamhet för allt jag har fått uppleva i årets melodifestival!

Tusen tack för allt ert stöd och underbara kommentarerna här på min blogg!
Ni ger mig så mycket energi och glädje och det får mig att vilja ge lite extra!

Annons

I kväll ger jag järnet och gör mitt allra bästa och det skulle självklart betyda så mycket om ni röstar på mitt bidrag!

I’m in love, bidrag 8

Tel: 099-20208

Tusen tack!
Kram Sanna

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar