Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Helgledigt!

4 maj 2015

Hela förra året så fanns det aldrig möjlighet för mig att ta en sovmorgon, gå en lång promenad utan att tänka på något annat än en stunds ledighet. Det gjorde mig ingenting, men nu kan jag ta den där sovmorgonen, gå en långpromenad eller bara hänga med lite vänner.

Annons

Denna helgen var en sådan helg. I Lördags fick vi hänga med familjen Liljefjäll och det är ju alltid en hit!

Kent hade stått vid spisen och bjöd på en trevlig trerätters middag som började med den här smarriga tapasinspirerande rätten med räkor frästa i olja, vitlök och chili som vi sedan doppade brödet i. Mums!

IMG_7818

Efter maten var det dags att busa lite med det här busfröet=) Elliot!

Han fyller 1 år på Lördag och det händer så mycket nu. Vår lille Gudson som ger oss alla så mycket glädje.

IMG_7823

Det händer ju saker hela tiden och han fick syn på en påse majskrokar och roffade åt sig den och vips så var allt ute på golvet=) Han fnissade lite och tog en majskrok och sedan kröp han vidare.

IMG_7833

Hans mor är lika busig hon….Henne kan jag skratta åt och med hela tiden. Det är aldrig tråkigt när Fru Liljefjäll är i rummet!

IMG_7834

Lite tokiga tillsammans är vi ju också…Men vi gillar varandra tokmycket och det är detta hjärtat ett bevis på. Eller är det verkligen ett hjärta. Ser väldigt suspekt ut=)

IMG_7829

På Söndagen sken solen igen i Stockholm och jag var överlycklig och fick med mig Jocke ut på en promenad EFTER att hockeyn var över… I och för sig gillar jag också att titta på det, nu när det är VM och allt.

Gick längs Liljeholmskajen

 

IMG_7845

och hamnade i Årstadal på en bistro där vi åt lite gott och njöt av ett glas rosévin i solen.

IMG_7844

Idag är det Måndag och det är bara ruggigt och kallt.

Började dock min vecka med att träna och jag älskar det. Så skönt att känna sig starkare för varje gång.

Sen har det varit kontorsjobb hela dagen. Planering inför olika projekt som ska göras och svarat på mail och fanbrev. Det var en hel del fanbrev. Har ju knappt varit hemma sen 2014..haha.. och det har inte varit lätt att få iväg allt, men snart så kommer det i er brevlåda. Om ni väntar på autograf dvs=)

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar