Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

I morgon sänds mitt ”Sommar” i P1 kl 13.00

21 juni 2014

Hoppas er midsommarhelg är en härlig sådan!

Det är ju inte så varmt kanske, men den här helgen är alltid så mysig, tycker jag.

Vi firade med goda vänner och massa mat och prat!

Hur firade ni er midsommar?

Annons

Som ni säkert redan vet så är jag en av årets Sommarvärdar i P1 och i morgon kl 13.00 kan man lyssna på mitt program.

Det är en stor ära för mig att få vara en del av detta program som jag har följt i många år. Att få berätta min historia, på mitt sätt. Det känns stort.

Jag kommer prata om mitt liv som artist. Hur det var att växa upp som offentlig tonåring i en liten by och jag berättar om olika händelser i mitt liv som har påverkat mig både som artist och privatperson. Det har varit väldigt roligt att skriva mitt sommarprat. Jag har skrattat, jag har gråtit och jag har fått minnas tillbaka till en tid som har betytt oerhört mycket för mig.

Jag hoppas såklart att ni ska tycka att programmet är intressant att lyssna på och jag ser fram emot att höra vad ni tyckte.

Sanan Nielsen

 

Bild: Karin Törnblom

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar