Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Ingen glamour här inte..:)

22 april 2011

Även om jag är uppvuxen på landet så har jag aldrig direkt varit den som har jobbat i trädgården.
Jag är tex urkass på växter och blommor och att veta vad som ska göras på vår och höst har för mig varit en gåta!

Annons

För några år sedan fick jag verkligen prova på att jobba lite i trädgården och jag blev alldeles förtjust.
Nu är det terapi för min del.

Efter en hektisk period för min del så känns det här underbart.
Visst, det är jobbigt ibland och kroppen blir alldeles mör efteråt, men jag gillar det!

Nu bor jag inte i hus alltid och har inte det där måstet hela tiden att fixa allt. Kan tänka mig att det blir ganska jobbigt. Eller? Någon som har lite mer erfarenhet kring det ämnet och vill dela med sig?
Ute på landet är det foppa tofflor i orange som gäller och håret åt alla håll och kanter… För min del. En helt annan glamour:)

20110422-052126.jpg

Men efter en låååååång dag av krattande och träd fällning (!) så är vi väl värda det här som ni ser nedan:)
Sitter och njuter av vår solen och lyssnar på konserten från Rival som vi gjorde för snart en vecka sedan.
Minnen som blir till nya drömmar…

20110422-052424.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar