Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Inte trodde jag…

17 oktober 2013

Inte trodde jag att detta året skulle innebära så många nya saker.

Det är det som är så härligt med mitt jobb. Nya projekt, träffar nya människor som är kreativa själar på olika sätt och där står jag, mitt ibland de och nyper mig i armen för att förstå att det inte är en dröm.

Annons

Har stor respekt för alla jag träffar och jobbar med och de senaste dagarna har fått mig att inse att det är rätt kul att bara slänga sig ut och testa nya saker inom jobbet som man kanske inte riktigt är bekväm i, men man lär sig otroligt mycket.

Går man dessutom in med en avslappnad känsla och inte tycker allt är ”pinsamt”, ”krångligt” eller att man är rädd för att göra bort sig så vinner man ganska mycket och kan bara njuta och ha roligt! Jag skriver inte detta bara för att ni ska få ta del av vad jag håller på med, utan det kanske även kan ses som ett litet tips till alla er som kanske också kan känna sig lite obekväma i vissa situationer ibland? Att försöka släppa på garden och osäkerheten och bara göra saker utan att känna prestige eller tvång att vara det bästa man kan vara är både utvecklande och roligt.

I Tisdags och Onsdags har det varit inspelningar för ett tv program som ni kommer få se snart. Ska bli väldigt spännande att se hur det blir.

Kan säga att jag har skrattat så tårarna har sprutat åt alla håll och kanter!

Idag har jag varit på lite möten, bla ett produktionsmöte inför min och Kalle Moraeus julturné som startar den 22/11

Vi har pratat allt ifrån ljud, ljus och hur vi vill att det ska se ut på scen. Det är ju inte bara att ställa sig där och sjunga!

Fick med mig dessa fina affischer hem=)

bild

 

TURNÉPLAN OCH BILJETTER

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar