Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Jag åker på julturné!

16 juni 2011

Nu kan jag äntligen få avslöja att jag ska åka på en egen julturné i år!

Det kommer bli riktigt stämningsfullt och till min hjälp har jag min gitarrist Joakim Ramsell och lokala körer i de

21 kyrkorna vi besöker runt om i Sverige.

Annons

Det här är något jag har sett fram emot väldigt länge och jag kan knappt vänta!!

Under dagen får ni en massa mer info, men jag kunde inte hålla mig längre=)

God jul!

Kraaam

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar