Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Känslan är här!

11 januari 2014

Idag gjorde jag mitt första musikaliska rep på ”Undo” inför melodifestivalen den 8/2.
Är det något jag vill känna trygghet i när jag medverkar i denna produktion så är det att jag kommer dit förberedd. Det är inte bara numret i sig som ska göras, inte heller kläderna eller hår och make up.
Ibland kan det bli så mycket saker som man ska fokusera på så man helt enkelt glömmer bort det väsentliga.

Annons

Sången.

”Undo” är ingen låt jag bara kan gå upp och damma av…:)

Det kändes jättebra idag och den känslan jag vill åt infann sig idag.
Men det finns fortfarande saker som jag vill jobba mer på…

Jag är rätt nördig när det gäller att repa själv.. Jag kan sjunga samma vers eller refräng om och om igen tills jag känner att jag har hittat det jag vill åt. Ungefär som man gör i studion!

Det var ren lycka att sjunga i min nya, alldeles egna mick!!!
Efter ett antal genomsjungningar så blev det även en och annan Celine Dion låt. Kunde inte låta bli:)

20140111-193739.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar