Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Känslan när föreställningen är över…

10 september 2013

Först och främst vill jag säga ett STORT TACK för alla fantastiska kommentarer jag har fått angående ”Kristina från Duvemåla” i helgen.

Jag har läst allt både här på bloggen och på min facebook sida och jag har blivit så glad och rörd över alla fina ord ni har skrivit.

Annons

Ni anar inte hur glad jag blir och hur tacksam jag är över att jag fick göra denna roll. En dröm som blev sann!

Har övat själv i flera månader och jag ville verkligen njuta av varje sekund på scen så jag bestämde mig för att försöka lära mig det utantill.

Det har varit en otrolig utmaning för mig att lära mig denna musik, personligen tycker jag inte det är världens lättaste material och att göra Kristina som är så förknippad med självaste Helen Sjöholm, min stora idol kändes nästan lite läskigt. Men jag valde att göra det för att jag gillar just utmaningar och för att jag fullkomligt älskar musiken.

Känslan efter att föreställningen var gjord är nästan obeskrivbar. Man känner sig lycklig över att det gick bra, vi var alla nöjda och dessutom glada över att publiken verkade tycka om det med tanke på den fantastiska respons vi alla fick under kvällen. Men man känner även en slags tomhet…

Att sätta sig i bilen dagen efter och veta att vi inte ska repa eller göra föreställningen mer kändes så tomt.

Jag har försökt att landa så gott jag kunnat i några dagar. Försökt ta in alla intryck och tro mig, jag har haft tårar i ögonen sen i Lördags för att vi nu är klara.

Det är ju bara EN föreställning, men självklart skulle man vilja göra fler. Tänk om den drömmen kunde bli sann??!!

Ni förstår…att ha en fantastisk symfoniorkester och nästan 700 körsångare bakom sig som låter så bra, det ger mersmak=)

Lite bilder från min Lördag…

IMG_9540

 

 

IMG_9594

 

IMG_9593

 

 

IMG_9579

 

La Familia! Mina fina kollegor – Åsa Fång som spelade Ulrika, Bruno Mitsogiannis som gjorde Robert, Christer Nerfont som spelade min man Karl-Oskar och dessa fantastiska barn som var just våra barn=) De sjöng så fint och gjorde ett toppen jobb på scenen.

IMG_9550

 

Dessa människorna har jag haft otroligt kul med och lärt mig så mycket utav. De är sådana superproffs, otroligt begåvade och så fina människor. Kan säga att det har varit mycket garv i korridorerna och när vi har repat. Det är sällan man känner att man kommer varandra så nära som det kändes som att vi gjorde under dessa dagar!

IMG_9560

 

Jag smälter fortfarande min upplevelse och i och med detta har jag fått nya drömmar och nya mål…

Älskar mitt jobb och det här ger mig verkligen ett minne för livet.

Tack än en gång för alla fina ord.

Måste även säga….. BJÖRN och BENNY – Hur kan man skriva så fantastisk musik?

IMG_9576

 

IMG_9596

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar