Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Kropp och själ!

5 februari 2013

Det känns som att jag har gjort allt och ändå ingenting idag.

Det kan ta så lång tid ibland med enkla saker som att träna tex…Idag tog det extra lång tid på tunnelbanan dit och att hitta ett ledigt skåp.

Annons

Det var hur mycket folk som helst och det kan göra en så stressad ibland.

Tränade som jag skulle och sen pustade jag ut en stund hos Desireé på Studio 81. Jag har väl berättat om henne tidigare?

Jag går till henne och gör ansiktsbehandlingar och får dessutom lite massage för mina trötta axlar och min mycket trötta nacke just nu.

Just nacken håller på att ta kål på mig ibland. Jag har nackspärr ungefär varannan vecka. Det kan komma av att jag står och kammar håret, eller vänder mig om efter en laddare.

Kommer ihåg när jag en morgon hade gjort mig klar för en massa intervjuer och tv inspelningar, bara en vecka innan min julturné premiär. Det bara knäpper till mellan skulderbladen och jag kan knappt röra mig. Det gjorde så fruktansvärt ont. Tårarna bara sprutar när jag går ut ur lägenheten, sminket förstört=) (Tänk att det är det första man tänker på när detta händer)

Åker och gör alla saker jag ska göra den dagen, fick en akut tid hos en naprapat som hjälpte mig något oerhört. Den dagen vill jag egentligen glömma..FY!

Har fortsatt hos naprapaten och försöker nu träna regelbundet igen och därför är det så gött att få komma till Desireé och bara koppla av en stund.

Under ansiktsbehandlingen använder hon sig av Exuviance produkter som jag verkligen tycker om.

Det ger en läkande effekt på huden och när jag går ifrån salongen känner jag mig så fräsch och pigg. Härligt!

Har ju helt glömt bort att skriva något om första delfinalen i Melodifestivalen.

Såg ni den? Vad tyckte ni?

Jag hade några favoriter som jag tyckte mycket om.

Cookies n Beans var alldeles ljuvliga att titta och lyssna på. Vilka tjejer och en underbar låt. Hade gärna sett de direkt till final faktiskt, men nu får de en andra chans och det är inte fy skam det heller. Likaså Eric Gadd och hans låt som jag blev mycket förtjust i. Kul att han sjöng på Svenska och han såg skönt avslappnad ut.

Anna Järvinen…Hennes låt var så vacker, texten tog tag i mig direkt. Det är ingen typisk melodifestivals låt, men den satte sig i mitt hjärta och där kommer den vara.

Bild från Sydsvenskan

Killarna här ovan gick ju direkt till final.

Det är kanske inte min musiksmak direkt, men de gör det bra. Har träffat David några gånger och hans pipa är helt otrolig. Han kan verkligen sjunga killen.

Yohio träffade jag när vi gjorde uppesittarkvällen i julas och snacka om att göra något helt annorlunda. Det går hem och han gör det bra!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar