Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Kultur och nöjespristagare 2014

23 november 2014

Igår när jag satt i sminklogen på operan i Malmö så kommer helt plötsligt Kristianstadsbladet in och överraskar mig totalt med blommor och konstverk!

Tidigare i år blev jag nominerad till kultur och nöjespriset och jag fick priset:)

Annons

Jag blev så chockad vilket ni kan läsa om och se en video på HÄR!

Det var en så fin motivering och som om inte blommor och ett fint konstverk var nog så får man även en summa pengar på 25.000 kr

Dessa pengar har jag bestämt mig för att skänka till en eller flera människorättsorganisationer och kanske främst till barnrättsorganisationer då det var delvis för att de tycker jag har uppmärksammat barnens rätt som jag fick priset och jag fortsätter gärna med det då jag fortfarande tycker att barns röster inte blir tillräckligt hörda!

Jag tackar kristianstadsbladet för detta fantastiska pris!

IMG_5725.PNG

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar