Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Lena Philipssons show!!

17 september 2011

Åh vad jag vill gå och titta på Lena Philipssons show i höst!!

Jag fick inbjudan till premiären, men då kan jag inte gå för då befinner jag mig på Öland och gör egen konsert.

Men jag måste försöka hitta ett datum då jag kan gå!

Annons

Någon av er som ska titta på den??

Tror nog att kläderna kommer bli väldigt speciella…Det är vad man åtminstone förstår utav den här videon..

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar