Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Make up kurs!

10 oktober 2012

Idag har jag varit på make up kurs hos Kia Wennberg. Hon brukar sminka mig till mina album och tex melodifestivalen.

Vill alltid lära mig nya saker och make up är mycket viktigt när man står i strålkastarljusen så ofta både på scen och framför kameran. Tycker att det fungerar bra med det jag gör, men nu vill jag utveckla det. Framförallt till jul turnén.

Annons

Det var oerhört kul idag och jag fick massa tips hur jag kan lägga min make med det smink jag använder ur Tromborg serien.

Hon sminkade ena sidan av ansiktet och jag sminkade helt enkelt andra sidan.

20121010-203413.jpg

Så nu är det bara att öva till julturnen så man blir fin för sin publik:)
Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar