Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Måndag!

20 april 2015

Sitter just nu och njuter av värmen och vårsolen på vår balkong.

Älskar att sitta här. Här tar jag det lugnt. Jag jobbar och mailar, läser böcker och repar texter.

Det är min oas. Behöver inte så mycket mer egentligen.

Annons

Så skönt när det nu börjar bli lite varmare och man gärna är ute ännu mer. Tror att det kanske blir en tidig middag ikväll på balkongen…=)

Det var bara att masa sig upp ur sängen i morse när det stod träning på schemat. Var ganska seg efter en sen och mycket trevlig middagsdate med några vänner ute på Lidingö igår.

Idag var det cirkelträning vilket innebar att vi var tre personer som befann oss på tre olika stationer med olika övningar. Varje övning skulle göras i 45 sekunder x 5 och sen bytte man station och fortsatte.

Träning för hela kroppen och jag var helt slut. Känner mig så fruktansvärt svag ibland, men jag vet ju att det blir bättre och jag mår bättre och känner mig såklart lite starkare för varje gång jag tränar. Det är bara att hålla i det!

Efter träningen var det äntligen dags för mig att luncha med min gode vän Therese. Blev inga bilder därifrån för vi pratade på in och utandning som vanligt, men för er som har gått på mina konserter så har ni säkerligen sett Therese som brukar stå bredvid mig på scen och köra. Världens bästa Tessan! Hon var även med mig i Köpenhamn när vi tävlade i Eurovision.

Bjuder på en bild från min jubileumsturné där Tessan var med. En fin kompis och underbar tjej!

Sanna Nielsen

 

Snart är det dags för ett Skåne besök för att hälsa på lite nära och kära och även ha lite möten.

På över ett år har jag inte varit och hälsat på. Tyvärr blev det aldrig så eftersom tiden inte räckte till.

Det blir en liten blixtvisit snart, men det är alltid något. Ska bli underbart!

Trevlig kväll!

Sanna Nielsen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar