Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Mello!

16 mars 2012

Har ju helt missat att blogga om självaste finalen i årets melodifestival!

Jag trodde inte att jag skulle kunna se finalen, eftersom jag var i Finland själv och giggade då.

Men det visade sig att den konserten jag gjorde just den dagen var redan på eftermiddagen så jag hade all tid i världen att sitta på hotell rummet och titta på SVT World och följa detta otroligt spännande ögonblick.

Annons

Jag tycker det blev en riktigt bra final med många gobitar. Det finns en del låtar som jag tycker riktigt mycket om, bla Thorsten Flinck!

Har inte varit något jättefan av hans musik tidigare, men jag tyckte han gjorde ett toppen jobb i finalen. Han såg ut att trivas ordentligt och låten växte ännu mer.

Sen är det bara att säga stort stort grattis till LOREEN som var fullständigt magisk!

Bild från Aftonbladet.

Jag har sedan första deltävlingen älskat låten och hennes nummer och jag tror det kan gå riktigt bra för henne i Eurovision!

DANNY har också en kanon låt och ett nummer som kan ta honom ut till vilken scen som helst i världen. Han är ett proffs ut i fingerspetsarna och jag hoppas verkligen att han får breaka utomlands nu och köra sin grej för det kan gå riktigt bra.

Jag tror att Danny hade fungerat att skicka till Eurovision precis lika bra som Loreen för båda låtarna har något speciellt över sig, men Svenska folket valde Euphoria och det var vad vi ville ha och som sagt, det är riktigt bra!!!

Jag förstår Dannys besvikelse över att han inte vann och man måste få visa det ibland, jag hoppas däremot och tror verkligen att han nu känner lycka och glädje över den fantastiska andreplaceringen han fick.

Vad tyckte ni?

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar