Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Melloresan är över…

16 mars 2015

Det är en del bilder man har från den här rean så jag tror jag delar upp det här i två olika inlägg.

Nu är melloresan över och i Lördags stod det klart att både jurygrupperna och folket ville att Måns Zelmerlöw representerar Sverige i Eurovision song contest detta året. Tycker han är en så värdig vinnare! Ett riktigt superproffs och han har en grym låt och ett fantastiskt nummer. Han kommer få en fantastisk resa i Wien!

Annons

Den här sista veckan har varit den absolut tuffaste jobbveckan i mello det här året. Med tuffaste menar jag att det har varit mycket jobb och mycket med manus. Schemat under hela veckan är viktigt att hålla så man inte missar något. Det är intervjuer, repetitioner, makeup, hårtider, klädprov, gärna hinna äta någon lunch/middag och sen möten med manusförfattare och producent.

Jag har haft så roligt den här veckan och älskar ju när det är mycket att göra för då fokuserar man lite extra, men det är tur och en härlig känsla när ens bästa vän och manager är på plats som man kan prata med om allt!

Jag och Lotta!

 

Sanna Nielsen

 

Ca en timme innan sändning inne i min loge. Inga högklackade skor där inte…=)

Sanna Nielsen

 

Min finalklänning kom under eftermiddagen tillsammans med Camilla Karlsson från Camilla Thulin ateljé.

Klänningen tog upp halva logen=)

Sanna Nielsen

 

Varje vecka har jag stått och dansat i arenan precis innan sändning och så även denna gång. Vilket drag det var i Friends Arena. Den adrenalinkicken man får då är otrolig. Jag och Robin har sagt i alla intervjuer att jag laddar upp med dans och Robin står och laddar i ett hörn och fokuserar. Ni ser på den här bilden att det är helt riktigt=)

Sanna Nielsen

 

I finalen hade vi ju underbara Conchita som gjorde öppningsnumret med oss och bjöd sen på sin fantastiska vinnarlåt från Eurovision förra året. Vi träffades ju en hel del förra året och Conchita är verkligen en fantastisk människa som är lika underbar bakom scen som hon är på scen.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

Sen fick jag ju bära en drömklänning. Hur mycket tyg som helst…och i rosa nyanser dessutom!

När det är final på de här 6 veckorna, då går man all in!!

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

Det hände en hel del under sändningen i Lördags och det gällde att vara fokuserad och få in i huvudet vad det var för information man skulle leverera till tittarna så att ingenting blev fel. Plus att man ska förbereda sig på nästa påa av kommande artist och vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Allt går verkligen jättefort och det kan lätt bli stressigt och det var lite svettigt ibland, men så glada vi var när allting hade gått bra och vinnaren stod redo på scenen. Då tog vi ett djupt andetag och pustade ut och njöt av att ha fått göra det här. Vilken resa!

Det har varit bland det roligaste jag har gjort och varit så utvecklande och det gör mig ännu mer nyfiken på den här branschen.

Sanna Nielsen

 

Jag och min tylldröm ute i arenan innan genrepet=)

Fortsättning följer…

Sanna Nielsen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar