Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Melodifestivalen 2014 och födelsedag!

27 november 2013

I morse fick jag dessa fina blommor av mitt hjärta!

20131127-152240.jpg
Han vet att tulpaner, lila och vita är mina favoriter!
Fick även fin present och fantastiska pannkakor till frukost! Så lyxigt.
Idag blir nämligen jag 29 år gammal!
Återigen en födelsedag mitt i turnerandet:) men denna gången är jag faktiskt ledig från själva turnén, även om jag ska sjunga i kväll på en företagsmiddag:)
Passar även på att tacka er för fina gratulationer i kommentarsfältet, så glad jag blev av att läsa de!

Annons

Som ni redan har sett i media så är det nu klart att jag kommer medverka i melodifestivalen 2014!

20131127-152554.jpg

Jag trodde inte att jag skulle vara med nästa år eftersom jag inte riktigt har haft den där längtan tillbaka och jag har dessutom andra projekt jag jobbar med, men så kom frågan från SVT där jag fick höra den här låten som bl.a. Fredrik Kempe ligger bakom. En låt som var speciellt till mig! Då blev jag nyfiken:)
Testade på låten och kände väldigt snabbt att den hade det där som jag hade letat efter. Den där längtan kom ganska direkt och jag föll för låten vid samma sekund som jag sjungit första versen!

Låten heter ”Undo” och det är en ballad med känslosam innebörd, ganska stor i sin produktion samtidigt som den är väldigt nära och bygger mycket på uttrycket i sången. Den berörde mig och jag är så laddad över att gå in i denna härliga cirkus igen.

20131127-153319.jpg
Jag har en låt jag tror på starkt och ni kommer få följa med mig på denna resa än en gång och jag ser så fram emot att få höra vad ni kommer tycka om ”Undo”

Nu kör vi:))

20131127-153600.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar