Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Min första huggorm!

1 september 2011

Var ute på en promenad i skogen igår och vad stötte jag på då?!

En huggorm!!

Inte just den ormen ni ser på bilden här ovan (hade tyvärr inte kameran med mig så jag kunde inte föreviga detta…)

Det var en liten huggorm, en bebis tror jag.

Annons

Men man har ju hört att de ska vara farligast egentligen..

Nåja, jag hoppade till lite och rundade den lite fint=)

Har ni några erfarenheter när det gäller huggormar???

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar