Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Min kväll i Bingolotto!

28 mars 2011

Då är jag på väg hem till Stockholm för några dagars ledighet innan nästa konsert drar igång igen.

Igår var jag gäst i Bingolotto.
Jag var inbjuden för att prata om hur mitt liv ser ut, men fick även sjunga lite:)

Annons

De hade hittat på så mycket bus och det blev många känslor i programmet!
De hade bjudit in Bosse Carlsson som var programledare för något som hette elva kaffet för många år sedan. Jag var med i det när jag var 8-9 år gammal, alltså innan jag slog igenom.

Det var verkligen ett kärt återseende.
Redaktionen hade även åkt till Edenryd där jag kommer ifrån och besökte både min familj och fina vänner som sa så fina saker… Det är såklart oerhört rörande.

När sen Lotta sätter sig vid flygeln och frågar vem som var min idol när jag var liten och jag svarar att det var hon ( helt sant. Jag följde ofta med mina föräldrar när de dansade till hennes orkester och satt vid scenkanten och sjöng med)
Så börjar hon spela på några av sina låtar och vi brister ut i den som var en av mina favoriter, där jobbar världens bästa servitris:) ( kan heta något annat, men det är vad den handlar om..)

Det blir såklart mer sång vid flygeln och hon börjar spela på rör vid min själ och jag sjunger med. Helt plötsligt ställer sig en hel gospel kör upp och sjunger med mig. Vilken överraskning!
Solid gospel heter kören och de var helt fantastiska.

Det var många känslor som dök upp.

Jag fick en underbar kväll och jag satt hela tiden och tänkte på alla minnen som man har och att det här året är så speciellt med tanke på mitt 15 års jubileum.
Det var häftigt att bli så här fint uppvaktad som jag blev igår.

Det tackar jag verkligen för!

Lite bilder…

20110328-085401.jpg

20110328-085449.jpg

20110328-085525.jpg

20110328-085614.jpg

20110328-085647.jpg

Kraaaam

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar