Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Minne för livet…

23 mars 2012

I går åkte jag ut till Säva Ridskola, en bit utanför Stockholm.

Jag skulle nämligen överraska en liten kille….Detta kommer ni kunna se lite senare i vår=)

En del av det vi gjorde var att vi skulle rida häst.

Annons

Jag har ju en hel del minnen av hästar och alla är inte så positiva.

Första gången jag red så galopperade den i väg med mig, min kompis höll i svansen medan jag skreeeeek och till slut stannade hästen och jag hamnade i en hög full av nässlor! Oh yes, fantastisk start…

Så respekt för hästar det har jag och jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera när jag skulle upp på hästryggen igår…Men jag är så stolt över mig själv, det gick riktigt bra. Jag travade till och med=)

Jag sa att jag ville ha deras absolut snällaste häst och då fick jag Gangster!

Det lät ju inte så snällt…men det var han verkligen.

Hade precis hoppat upp och var onekligen glad och lättad över att jag satt kvar…

Lite hjälp i början så klart…

Det var så otroligt kul att rida och jag förstår verkligen alla som tycker det här är fantastiskt.

Speciellt när det är så fint väder som det var igår. Man känner sig fri och alla andra tankar man har i huvudet bara glöms bort…

Jag tror faktiskt att jag vill göra det här oftare. Skönt att tänka på andra saker ibland!

Den dagen blev verkligen ett minne för livet för min del, eftersom jag fick träffa en kille som är helt fantstisk och som jag träffade för några år sedan då han var väldigt sjuk. Idag mår han bra och jag har tänkt på honom så mycket under dessa åren som har gått och igår fick jag träffa en härlig, sprallig, utåtriktad, rolig och glad kille.

Dagen igår var för honom, men det betydde oerhört mycket för mig med.

Tack!

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar