Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Möte och avkoppling!

17 september 2013

Idag mötte jag upp kapellmästaren för årets julkonsert tillsammans med Kalle Moraeus.

Det här bandet har jag jobbat med tidigare och dessutom ska Jocke vara med och jag är såå glad över att få ha dessa grymma människor bakom mig på scen.

Annons

Det blev ett riktigt bra möte där vi sprutade ut ideer på hur vi vill att konserten ska vara. Allt från sololåtar, duetter och lite tokigheter också såklart=)

bild-1 kopia

Vi var på Clarion hotell på Söder och jag älskar verkligen det hotellet.

Det är perfekt att ha möten där och man får sitta i lugn och ro. Dessutom har de fantastisk mat både i restaurangen och i lobbyn där vi var idag.

Ska befinna mig där även i morgon då jag kommer göra lite intervjuer.

Kan säga att mitt huvud är fullmatat av information och beslut som ska tas och det kändes i kroppen idag så vi bestämde oss för att gå upp till vårt kära Thai Spa som vi har här i Årsta och ta en fotmassage. Älskar detta stället!

De är super seriösa, personalen är underbara och det är väldigt mysigt där.

Trots att jag bokat på en fotmassage fick vi även lite massage för nacke och huvud vilket verkligen behövdes…Det får bli en riktig Thaimassage snart!

Kolla gärna in deras hemsida HÄR

bild-1

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar