Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Nu kan ni lyssna på min EP!

22 februari 2014

Nu är min EP här!
Fyra låtar som jag känner mig oerhört stolt över.
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fått av er angående Rainbow och nu har ni FLER spår ni kan lyssna på! Lyssna redan nu i Spotify.

Klicka HÄR för att lyssna!

Sanna Nielsen

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar