Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Nya prylar!

7 januari 2014

Nu har vi städat ut julen ur vår lilla tvåa!

Helt plötsligt kändes det som om vi fick hur mycket plats som helst…Även om det är skönt att alla tomtar och stjärnor är nerpackade så måste jag ändå säga att jag har inte stört mig ett endaste dugg på alla prylar. Det har varit så mysigt i vår lägenhet.

Annons

Det var dock som att ha julafton idag igen för tidigare så ringde det på dörren och in kom ett jättestort paket!

Jocke utbrast sin lycka över att hans prylar äntligen hade kommit…..tills han tittade på kvittot och såg att det var till MIG=) Haha!

Jag köper väldigt sällan prylar till mig själv, framförallt när det är den här typen av studioprylar…men ibland händer det!

När jag var liten köpte mina föräldrar en liten ljudanläggning till mig som jag alltid använde, både hemma i flickrummet och ute på gig.

Delar av den anläggningen finns fortfarande kvar ute i studion faktiskt och jag kan knappt fatta att de har hängt med sen jag var ca 9 år gammal!!!

Det behövs ju uppdateras en del om man säger så…och nu har jag i alla fall införskaffat mig en ny mixer för det var behövligt. Massa härliga effekter (det är väl det jag tycker mest om) och massa annat!

Sanna Nielsen

 

Sen kom den här väskan….! Någonting kommer i en snygg förpackning …

 

Sanna Nielsen

 

Jo….en alldeles egen mick! Denna micken älskar jag att sjunga i och denna har jag väl tänkt att ha mycket ute i studion när jag repar osv, men den kommer garanterat följa med mig på en del av mina gig. Är alltid nöjd när jag sjunger i denna så det ska bli såååå roligt att sjunga Celine Dion låtar i studion snarast möjligt…precis som när jag var 10 år gammal=)

 

Sanna Nielsen

 

Igår var vi ju på bio och såg Hundraåringen. Måste säga att jag var riktigt nöjd!

Jag har läst boken sen tidigare så jag var lite nervös över att jag skulle bli besviken, men det blev jag inte.

Robert Gustavsson är ju helt makalöst bra och skratten låg i luften hela tiden. Tycker de har lyckats med det mesta i filmen och att få oss att hänga med i historien så enkelt när det ändå är väldigt många händelser.

Vi hade fått biocheckar i julklapp så de utnyttjade vi självklart till detta tillfälle.

Hundraåringen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar