Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Polarpriset

10 juni 2015

Jag är verkligen glad och tacksam över att jag har det här jobbet. Det bästa jobbet!!!

Det bästa med det här är när man träffar människor som brinner för det här lika mycket som jag gör. Vare sig det är att stå på scen eller utanför scen och jobba med allt runt omkring.

Annons

Igår var det Polarpriset och jag fick den stora äran att sjunga tillsammans med Lill-Babs, Tommy Körberg och Per Andersson i ett medley där vi hyllade mannen bakom Polarpriset – Stikkan Andersson.

Vi hade så roligt! Det var oerhört mycket väntan under dagen. Vi var där vid 11 på förmiddagen för att repa och sen gick vi på scen i direktsändning strax innan 22. Under de här timmarna har jag skrattat och skrattat.

Delat loge med Barbro ”Lill-Babs” Svensson och denna kvinna är en av de varmaste, fantastiska och roligaste människor jag har träffat. Vill alla väl och att alla ska få vara med. Ingen ska vara utanför och det är en av många egenskaper som jag älskar hos henne

Repet under dagen

Sanna Nielsen

 

Ni såg väl när First Aid Kit framförde ren magi i tv rutan..? Vi blev så berörda och dessa tjejer ska verkligen vara stolta över vad de gör i musikens värld.

Jag och ena halvan av First Aid Kit – Johanna Söderberg är nästan lika långa. Det är inte varje dag vi stöter på andra tjejer som har samma längd som oss.

First Aid Kit

 

Uppe på balkongen och tittar ner mot det härliga publikhavet

(Ja, blixten slår lite i ansiktet och därför blir jag lite ljusare i hyn…)

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

Jag och Körberg passar på att göra intervju med proffsiga Tilde De Paula

Sanna Nielsen

 

Emir gjorde mitt hår så fint under kvällen

Sanna Nielsen

 

och vi passade självklart på att ta lite bilder innan jag skulle upp på scenen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

 

Men den här bilden är nog min favorit…=)

Älskade Barbro.

Sanna Nielsen

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar