Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Prinsessan Stephanie av Monaco!

23 augusti 2012

Jag har ju berättat om hur jag stod hemma i mitt rosa flickrum och sjöng framför min spegel till alla Celine Dion låtar när jag var liten.

Men det fanns en artist som jag lyssnade på mycket innan Celine Dion existerade i mitt huvud. Eller snarare en låt av en viss artist.

Annons

Artisten var i alla fall Prinsessan Stephanie av Monaco=)

Jag vet inte varför, men av någon anledning älskade jag den låten och jag vet att jag hade en låda som jag ställde upp och ned så jag kunde stå på den och sjunga.

Det var min lilla scen. Där stod jag framför spegeln, hade ingen aning om vad hon sjöng för något men jag låtsades att jag visste och sjöng på mitt egna lilla språk.

Det var prinsessan Stephanie som jag spelade dag ut och dag in och den enda affisch jag hade uppe på väggarna då var på en kille som var hår modell.

Fråga mig inte vem det var, tyckte nog bara att det var en fin kille. Jösses!

För några dagar sedan hittade jag i alla fall den låten jag alltid lyssnade på.

Här är den, kommer ni ihåg den?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar