Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Rix MorronZoo

3 februari 2014

I morse ringde klockan lite tidigare än vanligt och det var bara att gå upp, göra sig i ordning och hoppa in i taxin som skulle ta mig till Rix MorronZoo studion där jag pratade lite melodifestival och hur jag blir när jag är arg…! Min argsinta sida blev inte så bevisad om jag ska vara helt ärlig, men vi fick några goda skratt i alla fall=)

Annons

Vill ni lyssna på intervjun kan ni göra det HÄR

Sanna Nielsen Rix MorronZoo

 

Rix MorronZoo Sanna Nielsen

 

En fin tavla var på min plats i studion!

 

Sanna Nielsen

 

Efter intervjun var det dags att åka till min stylist Margaretha Julle som gör mina kläder inför melodifestivalen på Lördag!

Det var sista klädprovet idag och jag är sååå nöjd med min outfit. Idag satt allt precis som det skulle och jag kände mig så fin!!

 

Sanna Nielsen

 

Just nu sitter jag och längtar efter den här semlan…kolla in…en semla med nutella kräm…JA TACK!!!

Kommer leta efter den när jag åker hem från Linköping på Söndag=) Om någon av er vet vart det kan finnas en sådan här semla så får ni GÄRNA meddela mig=)

 

Sanna Nielsen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar