Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Sandviken

19 april 2012

Har precis gått igenom en massa information kring en konsert jag ska medverka i den 4 Maj i Sandviken!

Det kommer bli väldigt mäktigt. Två konserter ges, en skolkonsert och en konsert för allmänheten i Göransson Arena på kvällen.

Annons

Läs mer om eventet här nedan som är hämtat från Gd.se

Jag ser fram mot det här jättemycket och vet att det kommer bli hur kul som helst!

Dessutom är det GRATIS för alla som vill komma och titta på kvällen i Göransson Arena.

Man måste dock boka biljetterna så man vet att man kommer in och det kan man göra på de olika biblioteken i Sandvikens kommun och även i orterna precis utanför.

Hoppas vi ses där!!!

KRAM

SANDVIKEN

Sångerskan Sanna Nielsen besöker Göransson Arena för en konsert tillsammans med 500 elever från kulturskolan.

Den 4 maj anordnas en jubileumskonsert i Göransson Arena. Det kommer att bli två föreställningar. En på dagen för skolorna i Sandviken med över 3000 besökare. Sedan en på kvällen för föräldrar och allmänheten.

På scenen kommer gästerna att få se Sanna Nielsen, som är en av Sveriges mest anlitade artister i dag, och närmare 500 elever från Kulturskolan kommer att visa upp sig. De lokala kändisarna Kråkan och Busarna kommer också att medverka.

– Jag tror att Sanna är precis rätt person för oss. Hon är mångsidig och öppen och det ska bli väldigt roligt att göra de här konserterna tillsammans med henne, säger kulturskolans producent Anders Selgeryd.

Från början var det en idé av Göranssonska stiftelsen som vill anordna något tillsammans med kulturskolan. Det var med anledning av Sandviks 150-årsjubileum. Tillsammans med kulturskolan har de gemensamt kommit fram till det här beslutet.

– Tanken är att nå ut till så många barn som möjligt. Alla barn kanske inte får chansen att gå på konsert, därför vill vi ge dem den chansen nu, berättar Anders Selgeryd.

Konserten kommer att vara gratis. Det kommer ändå att finnas biljetter för att man ska kunna ha koll på antalet besökare under kvällen. Var de biljetterna kommer att gå att få tag på är ännu inte fastställt.

– Vi är övertygade om att det här kommer att bli en stor upplevelse för både medverkande och publik, säger kulturskolchefen Yvonne Gärd.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar