Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Sista inlägget…

31 juli 2015

Hej på er!

Då har dagen kommit då jag gör mitt sista blogginlägg här på Må Bra.

Det är lite sentimentalt för mig såklart. Har trivts fantastiskt bra här och redaktionen är underbar på alla sätt och vis. Men allt har sin tid och jag kommer ta en liten bloggpaus, men kommer att ta upp bloggandet i sinom tid.

Annons

Jag kommer uppdatera som vanligt på min Instagram: sannanielsenofficial och på min Facebook: Sanna Nielsen-Official , så följ mig gärna på de sidorna.

Jag avslutar min bloggtid här på MåBra med ett inlägg om det viktigaste som finns. Kärlek.

Det fick jag verkligen uppleva igår under Schlagerkvällen på PRIDE.

Jag var där tillsammans med Edward Af Sillén. Vi kommenterade Eurovision Song Contest tillsammans i år och igår fick vi göra ett gästspel på Pride tillsammans där vi stod bakom scen och kommenterade högt om kvällens konferencierer, Linda Bengtzing och Kim Kärnfalk.

Allt som sades var med stor kärlek och humor=)

Sen fick jag äran att ställa mig på scenen och sjunga Undo tillsammans med ALLA i publiken. Det var som att slungas tillbaka till Eurovision i Danmark förra året. PRIDE-publiken bara ger och ger av sin kärlek och det är omöjligt att gå av scenen oberörd.

När man kommer av scenen skakar benen och det är eufori. Tack älskade publik för att ni alltid är så fantastiska. Jag hoppas att ni känner att vi är så tacksamma och älskar att sjunga för er!

Pride står ju för så mycket, framförallt rätten att få vara precis den man är och att få älska precis VEM man vill och det är ju inga konstigheter egentligen. Men än idag får människor runt om i världen kämpa för sin rätt att vara precis den man är, att få älska vem man vill. Folk blir mördade på grund av att man älskar en människa av samma kön. Vad är det för värld vi lever i? Varför är det så mycket hat?

Såg på min facebooksida att någon skrivit att man inte vill se Prideflaggan och att personen hatar homosexuella.

Aldrig ska den flaggan ner. Aldrig ska vi tysta ner vår kärlek. Ingen ska behöva göra det. Jag förstår verkligen inte vad problemet är.

Häromdagen satt jag på bussen in till stan och får höra hur en man skriker till en kvinna: Jävla Neger!

De tårarna och frustrationen jag kände inom mig när jag, tillsammans med några andra på bussen instinktivt reste oss upp och bad honom gå ut ur bussen var förmodligen ingenting mot vad den här kvinnan kände sig som precis hade blivit så oerhört kränkt och förnedrad. Dessutom hade hon en liten son i sin barnvagn som också fick bevittna detta.

Jag förstår verkligen inte varför det finns så mycket hat mot människor? Varför man irriterar sig så starkt på saker och ting ibland att man känner att man ska spy ut sina åsikter på nätet om en annan människa tex. Mobbning.

Sådana här saker påminns jag om när Prideveckan är varje år.

Men jag påminns också om hur MYCKET kärlek det finns där ute. Hur många som faktiskt står upp och skriver till personen som hatar homosexuella så mycket att det hatet inte är välkommet på denna sida, eller de som reser sig i bussen och står upp för allas lika värde, eller de som står på skolgården och tar emot barn som känner sig mobbade och inte vågar gå in på lektionerna eller ut på rasterna för de vet vad som väntar, eller de som står upp mot alla nättroll som finns där ute.

Det är SÅ många som visar sådan uppbackning för allas rätt att vara precis den man är.

Det är KÄRLEK och jag är så stolt och glad över att få uppleva det, och kvällen igår var ett sådant tecken på att det finns mycket av den varan ute.

Ta hand om er så hörs vi och ses hela tiden.

Tack för att ni har följt och följer mig på min resa. Utan er hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Love wins. Love always wins.

IMG_9285 IMG_9286 IMG_9289 IMG_9296 IMG_9291 IMG_9292 IMG_9293 IMG_9294

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar