Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Snart dags för ”Sommar i P1”

17 juni 2015

Så här dagarna innan premiären av nya ”Sommar i P1” drar igång så minns jag tillbaka till förra året då jag fick den stora äran att berätta om min historia.

När jag fick frågan så tänkte jag först att ingen skulle väl tycka att min historia var intressant. Vad hade jag att berätta?

Annons

När jag satte mig med min dator ute på min balkong så visste jag inte riktigt var jag skulle börja.

Min sambo kom ut med en massa frukt till mig och sen var det bara för mig att börja.

Det första som kom upp i minnet var den där dagen i September då min pappa ringde och berättade nyheten som faktiskt kom att förändra mitt liv.

Jag började skriva och kunde inte sluta. När jag skrivit inledningen så föll de sista tårarna över skilsmässan som mina föräldrar gick igenom 2011.

Att skriva sommarpratet var som terapi för mig.

Att få skriva av sig om allt som jag faktiskt har fått uppleva som både människa och artist. Det var nyttigt, lärorikt och stort för mig att få dela med mig av min historia.

Responsen som jag fick efteråt var överväldigande. Aldrig vågade jag tänka tanken att folk skulle ta till sig min historia på det sättet de gjorde. Alla brev, alla mail, alla kommentarer jag har fått är så nära mig.

Om ni har missat mitt ”Sommar”, eller vill lyssna igen så kan ni klicka på denna länken http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/386120?programid=2071

 

Sanna Nielsen _DSC1659

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar